Platform voor de uitvoerende en voorschrijvende dakprofessional
Terug naar overzicht

Kingspan Light + Air

Met ruim 45 jaar ervaring op gebied van daglichtoplossingen, natuurlijke ventilatie en rookbeheersing zorgen wij voor comfortabele en veilige woon- en werkomgevingen.

Met de natuurlijke elementen daglicht en lucht realiseren we unieke concepten en systemen waarin functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Samen met architecten, aannemers en gebouweigenaren creëren we brandveilige en aangename gebouwen. Omgevingen waarin mensen plezierig wonen, winkelen, zorgen, leren, werken en recreëren. Dat vinden wij de natuurlijkste zaak van de wereld.

Glazen daken

Kingspan Light + Air heeft een uitgebreid gamma aan glasconstructies voor zowel standaard als zeer complexe glasdaken en glasgevels. Daarbij zijn vele vormen en uitvoeringen mogelijk. Maatwerk is daarbij vaak gewenst.

Bekijk hier onze glazen daken

RWA-Installaties

Ons deskundige RWA-team ontwerpt, vervaardigt en onderhoudt al meer dan 40 jaar rookbeheersingsinstallaties en werkt nauw samen met bestekschrijvers en deskundige adviseurs om RWA-systemen te creëren.

Bekijk hier onze RWA-installaties

Natuurlijke ventilatie

Natuurlijke ventilatieoplossingen maken gebruik van de natuurlijke luchtdynamiek om warme, vervuilde lucht uit een gebouw af te voeren en frisse lucht naar binnen te laten stromen. Hierdoor wordt een gezonder, comfortabeler binnenklimaat voor de gebouwgebruikers.

Bekijk hier onze natuurlijke ventilatie

Daglicht systemen

Al onze daglichtoplossingen voor dak- en geveltoepassing zijn ontworpen om naadloos te integreren met Kingspan of andere bouwsystemen. Ze zorgen voor het gewenste niveau van daglichttoetreding, zonder afbreuk te doen aan andere factoren.

Bekijk hier onze daglicht systemen

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Sandwichpanelen Adres Linie 48
5405 AN Uden
Nederland
Telefoonnummer 0413 338 338 E-mailadres kla.nl.info@kingspan.com Website kingspanlightandair.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.